keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Furunkuloosin kontrollikäynti

Helmillä oli kontrollikäynti eläinlääkärillä ennen antibioottikuurin loppua. Furunkuloosi oli parantunut hyvin. Vielä oli kuitenkin pientä punoittavaa hiertymää parissa varvasvälissä. Antibioottikuuria jatkettiin vielä viikolla. Malaseb-shampoopesuja jatketaan 3 viikon ajan joka 3.päivä ja tämän jälkeen vielä kerran viikossa kesän loppuun.

Helmi on aina reippaana eläinlääkärissä ja antaa eläinlääkärin tutkia tassut rauhassa. Eläinlääkäriasema Veterissä asiointi on aina ollut miellyttävää sekä omistajien että Helmin mielestä.


 
Kontrollikäynnin jälkeen odotustilassa odottamassa lääkkeitä.
Lue lisää furunkuloosista:

2 kommenttia:

  1. Meidän EB:lla on ollut krooninen furunkuloosi nyt kolme vuotta. Alussa mekin syötiin monia antibioottikuureja (enää en syötä yhtään kuuria!), suihkuteltiin kortisonia, syötiin Atopicaa, leikattiin varpaanväliä jne. Parhaaksi olemme kokeneet akuutissa vaiheessa VETRAMIL-voiteen/suihkeen (hunajavoide). Muuten olemme saaneet oireet vähenemään ja harventumaan barffauksella. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Vetramil -voidetta en olekaan kokeillut. Löysin siihen liittyen linkin: http://www.faunapharma.fi/haavavoide-spray/.
      Joskus olen kokeillut Helmin iho-ongelmiin luonnonmukaista pihkasalvaa. Sekin vaikuttaa ihan hyvältä aineelta, paitsi että Helmi ei tykkää yhtään sen hajusta. Onkohan tuo Vetramil voimakkaan hajuista?

      Poista