perjantai 14. syyskuuta 2012

Voihan haukotus

Kun englanninbulldoggi haukottelee, niin siinä näkyy tosi iso kita. Helmi on sellainen bulldoggi, että se haukottelee paljon ja isosti. Tässä esimerkkejä haukottelusta.

Tästä se lähtee.
Tässä kita on isoimmillaan.














Ja tässä...

Tässä pari hauskaa kuvasarjaa, kun Paavo ihmettelee Helmin haukottelua.

Paavo: "Taas toi haukottelee..."
"...varo, ettei leuat mene sijoiltaan."

















Paavo: "Sää olet maailman laiskin koira."
Englanninbulldoggi rotu on valittu maailman laiskimmaksi koiraroduksi Animal Planet -kanavalla. Ainakin Helmi edustaa rotunsa tätä ominaisuutta mallikkaasti. Paavolla on vielä harjottelemista saavuttaakseen yhtä laiskan olemuksen. ♥

2 kommenttia:

  1. Onhan nämä veijarit komeita, mutta rotuna liian sairas, että itse ottaisin :/ Sikspä tyytyä vain ihailuun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, monilla bulldogeilla on esimerkiksi allergiaa. Sitten, kun sopivan ruokavalion saa löydettyä, niin pitäisi kaikki tassutulehdukset ja korvatulehdukset poistua. Jos bulldogin hankkii, niin pitää olla valmis sitoutumaan mm. nenäpoimun puhdistamiseen päivittäin ja varautumaan iho-ongelmiin, jotka voi vaatia erityisruokavaliota. Toisaalta bulldogilla on erittäin helppohoitoinen turkki. Se ei vaadi trimmaamista ja se on helppo pitää puhtaana. Ja kaikkein parasta bulldogeissa on niiden huippu ihana luonne. Bulldogit ovat ihmisrakkaita ja kilttejä koiria, vaikka ulkonäkö vähän pelottavalta näyttääkin. :) Ja tottakai yksilöissä on paljon eroja. Kaikille bulldogeilla ei ole niin iso nenäpoimu, että sitä tarvisi puhdistaa päivittäin. Eikä kaikki ole allergisia yms. Itse olen oppinut omasta bulldogista sen, että seuraavalla kerralla yritän hankkia sellaisen bulldogin, jolla olisi pidempi kuono ja pienempi nenäruttu kuin Helmillä.

      Poista